en sw


Om mig
Jag är född 1971 och har jobbat med illustration sedan 1997. Delar ateljé med bl a min bror (som också är illustratör) i gamla staden, Eskilstuna.

Mina illustrationer
Jag gör illustrationer till allt möjligt, men ofta gör jag bilder som riktar sig till barn samt stämningsfulla julkort och vykort. Uppdragsgivare genom åren har varit bok- och läromedelsförlag, reklambyråer, vykortsförlag, julkortsförlag, tidningar m fl.
Konkret brukar det gå till så att bildbeställaren godkänner en skiss, sedan målar jag mina bilder i akvarell, oftast kombinerat med digital färgläggning. Jag levererar sedan bilderna digitalt på cd eller via nätet.

Behöver du illustrationer?
Jag hjälper dig gärna! Priserna varierar beroende på vilken typ av bild, upplagor mm. Jag har F-skattsedel och är medlem i Svenska Tecknare. Ring eller maila mig för mera info.

Formgivning
Jag kan även hjälpa till med formgivning av de trycksaker jag illustrerar.

Länkar
Missa inte min brors hemsida: www.michaelphilip.com - fantastiska målningar!

Kunder
Bland annat har jag haft förmånen att få jobba med: Ica, Gallerix, Åhléns, Natur&Kultur, Bonniers, Gleerups Förlag, Ekelunds linneväveri, Tiimari, Röda Korset, Barncancerfonden, Tidningen Mersmak, Dagens Nyheter, NCC, Polismyndigheten och många andra små och stora företag i Norden. Mina bilder finns bl a på julkort, vykort, påsar, i böcker, läromedel, tavlor, stickers, handdukar, broschyrer, servetter samt flaggor.


Åsa Gustafsson Illustration, Köpmangatan 4B, 633 56 Eskilstuna
e-post: info@asagustafsson.se  telefon: 016-514848  mobil:0730-489646

    All images (C) Copyright Åsa Gustafsson